Hialuronsavas ráncfeltöltés,volumenpótlás

Hialuronsavas ráncfeltöltés és volumenpótlás

A hialuronsavas feltöltés természetes módon nyújt megoldást a vonások fiatalosságának tartós megőrzésére, a ráncok, mélyebb barázdák eltüntetésére és az ajkak teltebbé formálására. Ez egy rendkívül gyors és egyszerű eljárás.

Mi is az a hialuronsav?

A hialuronsav a bőrben megtalálható természetes, áttetsző, zselészerű anyag. Alapvető eleme a bőr szerkezetének, segít hidratálni a szöveteket. Az életkor előrehaladtával a bőr hialuronsav-tartalma azonban fokozatosan csökken, a bőr kiszárad, finom ráncok jelennek meg. A hialuronsav a ma használatos, felszívódó ráncfeltöltő készítmények alkotóeleme. A hialuronsav kitölti a ráncokat, volumenizál és hidratál, ezáltal helyreállítja az arc szerkezetét.

Kinek ajánljuk a hyaluronsavas feltöltést?

 • Azoknak, akik szeretnék az orrtól az ajakig futó ráncaikat szépen kisimítani.
 • Aki nem a teljes arcát szeretné fiatalítani, csak egy-egy ránctól vagy egy-egy mélyebb barázdától, például a két szemöldök közötti úgynevezett „haragos ránctól” szeretne megszabadulni, vagy csak a száj illetve csak a szem körüli ráncokat szeretné eltüntetni.
 • Aki vonásait, az arc kontúrját szeretné megváltoztatni. Például az orrtól száj sarka felé húzódó mélyedés csökkentésére vagy az állon lévő mélyedés kitöltésére alkalmas ez a kezelés.
 • Aki szeretné hangsúlyozni az arcvonásait, a kontúrokat, kiemelni a karaktert.

Mely ráncok kezelhetők hialuronsavas feltöltéssel?

 • Szemöldökráncolási vonalak: függőleges ráncok a szemöldökök között
 • Dohányzó ráncok: függőleges vonalak a felsőajak felett (periorális ráncok)
 • Marionett vonalak: a száj sarkából az áll felé futó ráncok
 • Homlokráncok: vízszintes vonalak a homlokon
 • Szarkalábak: a szem körül
 • Mély mosolyvonalak: függőleges ráncok az orr és a száj sarkai között
 • Nyaki ráncok
 • Dekoltázs

Milyen egyéb területek kezelhetőek hialuronsavval?

 • Ajakkontúr, ajak volumenizálása
 • Ajak volumenpótlása (ajakvastagítás)
 • Szem alatti árok feltöltése
 • Járomív, állvonal, áll formázása, kontúrozása
 • Arc formálás, volumen pótlás
 • Szemöldök emelés, halánték töltése
 • Kézhát

Mi a hyaluronsavas feltöltés menete?

Hialuronsavas ráncfeltöltés során nagyon vékony tűvel hialuronsavat juttatunk az előzőleg fertőtlenített bőrbe, melynek hatására a ráncok kisimulnak, a vonások lágyabbá válnak, a tekintet megfiatalodik. Hialuronsavas ráncfeltöltés nagy előnye, hogy nem tartalmaz toxinokat, így nem okoz szöveti érzékenységet. Idővel teljes mértékben lebomlik, felszívódik. Hialuronsavas ráncfeltöltés akár többször is ismételhető, illetve szükség esetén korrigálható.

Hialuronsavas ráncfeltöltést szakorvosi konzultáció előzi meg, ahol a beavatkozást végző orvos felméri a páciens bőrét, elmondja a kezeléssel elérhető várható eredményeket és az esetleges mellékhatásokat, valamint tisztázásra kerülnek a páciens elvárásai. A ráncfeltöltő kezelés időtartama körülbelül 30 perc. Ambuláns módon, helyi érzéstelenítésben történik. Hialuronsavas ráncfeltöltés előtt helyi érzéstelenítést alkalmazunk érzéstelenítő krém vagy érzéstelenítő injekció használatával. A ráncfeltöltéshez használt anyagot előretöltött fecskendővel, nagyon vékony tűvel vagy korszerű mikrokanüllel juttatjuk a kezelendő területbe.  Ennek köszönhetően a hialuronsavas ráncfeltöltés nem fájdalmas.

A feltöltést követően a páciens azonnal folytathatja mindennapi tevékenységét.

TEOXANE-TEOSYAL termékcsalád

A Teosyal garantálja, hogy géljei rendkívül tiszták, a tisztaság a garanciája a bőrszövetbe való tökéletes beépülésnek. A TEOSYAL a hialuronsavat tartalmazó ránctalanítók teljes választékát tartalmazza. A termékeket Genfben található laboratóriumainkban alkották meg és ugyanott gyártják, betartva a lehető legmagasabb biztonsági és minőségi előírásokat. Ez a ránctalanító termékcsalád 100%-ban nem állati eredetű és biológiai úton lebomló, biokompatibilis hialuronsavat tartalmaz, ily módon az általuk kifejtett hatás azonnali és sokáig tart.

MAILI termékcsalád

A MaiLi hialuronsavas töltőanyagok luxus portfólióját hosszú kutatások után, svájci tudományos ismeretek alapján tervezték meg, hogy a legmagasabb szintű esztétikai eredményeket biztosítsák Páciensei számára. A MaiLi egy prémium hialuronsavas töltőanyagcsalád, amely szabadalmaztatott, élvonalbeli technológiát és eljárást alkalmaz amellyel hosszan tartó, látványos volumenizálást biztosít, természetes eredményekkel. Az Oxyfree technológiának köszönhetően káros szabadgyököktől mentes környezetben készül, így a hosszú hialuronsav láncok nem töredeznek szét. A hosszabb hialuronsav láncok jobban hasonlítanak a természetes hialuronsavra, rugalmasságuk és tartósságuk nagyobb. A magas hyaluronsav koncentráció lehetővé teszi, hogy kevesebb terméket kell befecskendezni a természetesebb hatás érdekében.

A MaiLi minden terméke, szakszerűen elkészített hyaluronsavat tartalmaz; mely kiválóan az arc minden területének formázására és harmonizálásra, mindegyik termék lidokaint tartalmaz, a maximális komfort érdekében.

BOTOX kezelés

A botox kezelés az egyik legismertebb és legnépszerűbb esztétikai beavatkozás. Tökéletes választás azoknak, akik szeretnének megválni a mimikai ráncoktól.Néhány apró injekció és a botox kezelés megfiatalítja a bőrt, eltünteti például a szem alatti szarkalábakat, a homlok vízszintes ráncait. Amellett, hogy elsimítja a finom ráncokat, a botox kezelés hasznos a túlzott izzadás megszüntetésére.

Botox kezelést csak képzett orvos végezheti. Botox kezelést orvosi konzultáció előzi meg ahol, tisztázásra kerülnek a páciens elvárásai és a kezeléssel elérhető eredmények. Botox kezelés fájdalommentes, kb. 5-10 percig tartó, ambuláns esztétikai beavatkozás. Az orvos meghatározott pontokba vékony tűvel adja be a szükséges mennyiségű botox-ot.

BOTOX KEZELÉSSEL AZ ALÁBBI RÁNCOK KEZELHETŐK:

 • Glabella ráncok
 • Homlok ráncai
 • Szem körüli ráncok (szarkalábak)
 • Száj körüli finom ráncok
 • Orr „nyuszi” ráncai

Botox kezelés után a mindennapi tevékenység azonnal folytatható.Botox kezelés eredménye már 2-5 nap múlva láthatóvá válik, de végső hatása kb. a 2. héten éri el a maximumát. Botox kezelés hatása fokozatosan csökken, tartóssága kb. 3-4 hónap. Az eredmények természetesen a páciens adottságaitól függenek.

hu_HUHungarian